Home / Blog / Topp 9 fakta du trenger å vite om arkmasker

Topp 9 fakta du trenger å vite om arkmasker

1. Hva er en arkmaske?

De er ansiktsformede plater dyppet i en næringspakket løsning som kalles serum. Arket består av en rekke materialer, inkludert papir, fiber og gel-type. Disse arkmasker skiller seg fra ansiktsmasker (limtype) som du bare trenger å påføre, fjerne og klappe i ekstra serum i stedet for å vaske pastaen etter påføring og påføring av andre hudpleieprodukter. En arkmaske brukes vanligvis en gang og pakkes individuelt. Dette gjør dem raske, praktiske og enkle å bruke.

2. Hvordan bruker jeg den?

Det er veldig lett! Påfør det på et rent ansikt, la det stå i 20-30 minutter, ta det av og nyt det! Du kan bruke den så ofte du vil i løpet av dagen eller uken. Arkmasker er gode fordi du kan bruke dem selv når du rengjør, lager mat eller leser eller ser på TV. Det som er bra er at du ikke trenger å gidder å vaske den av etter påføring!

Arkene er i en størrelse som passer for alle, men siden hvert ansikt ikke har samme størrelse eller form, ville det være lettere å starte fra pannen og klappe det mykt når du kommer ned i ansiktet mens du legger hullene opp til øyne, nese og munn. Du kan bruke arkmasker så mange ganger du vil i løpet av dagen eller uken, men mange anbefaler å bruke den tre ganger i uken eller en gang om dagen for ekstra pleie.

3. Hvor kommer det fra?

Arkmasker kommer fra Sør-Korea, kjent for sin dedikasjon til kosmetikk og hudpleie. I dag er disse veldig populære i Asia som helhet. Arkmasker endrer nylig skjønnhetsindustrien og blir stadig mer populære i USA ved å se på forskjellige kjendiser som bruker arkmasker og skriver om det på sine sosiale medier. Fra NPD Groups nylige oppførsel i USA økte salget av masker med ca. 60%, som overvelder andre kategorier i hudpleieindustrien.

4. Hvordan fungerer det?

Det er et ark helt gjennomvåt med konsentrert serum, som består av mange nyttige ingredienser for huden, som hyaluronsyre og vitaminer. Disse ingrediensene er i vannfasen som oppløst. Platen forhindrer rask fordampning av vannfasen og forlenger tidsrammen ingrediensene trenger for å trenge dypt inn i huden. Dette resulterer i at arkmasker overgår effekten av den tradisjonelle serumtypen for hudpleie, selv når den brukes en gang.

5. Hva er fordelene?

De gir raske effekter når det gjelder å forbedre huden. Serumet er fullt av forskjellige vitaminer og mineraler og tørker ikke ut huden i forhold til limmasken. Lakenet i ansiktet hjelper serumet å trenge inn i huden litt lenger. Noen av arkene hevder også at de lyser opp og fester huden din. I utgangspunktet er arkmasker billige når det gjelder å gå til spaet, praktiske, enkle å påføre og gir en glødende effekt på huden din.

6. Er det noen negative effekter av å bruke den?

Hensikten er å ta vare på, ikke eksfoliere eller rense huden din. Arkmasker er sannsynligvis ikke like effektive for å eksfoliere eller rense huden sammenlignet med limmasken. I tillegg fordamper serum fra produkter av lav kvalitet raskt, selv før det blir dynket i det dypere laget av huden din.

7. Har jeg råd til det? Hvor kan jeg finne den?

Det kommer an på hvor villig du er til å bruke og hva slags arkmaske du vil ha. Individuelle priser varierer fra $ 2 ~ $ 14, avhengig av merke og kvalitet. Masken er tilgjengelig nesten hvor som helst nå i ditt lokale apotek, Sephora eller varehus.

8. Hvilke ingredienser brukes i serumet?

Avhengig av hvilken funksjon arkmasken vil utføre, inneholder serumet forskjellige ingredienser som ofte brukes, som aloe og vitamin c, for mer uvanlige, som snegleekstrakt og tang. Imidlertid, for å forhindre forurensning av bakterier / sopp, inneholder mange av dem kjemiske konserveringsmidler som parabener og mer nylig fenoksyetanol, som ikke er bra for huden.

9. Hvilke materialer er arkene laget av?

For arkmasker brukes forskjellige typer stoffer. Fire mest brukte materialer fra kronologisk rekkefølge de ble utviklet:

(1) Ikke-vevd fiber – Billig, vanskelig mobilitet, lav kapasitet til å levere serum inn i huden

(2) Bomull – billig, vanskelig mobilitet, lav kapasitet til å levere serum inn i huden (men bedre enn fiberduk)

(3) Hydrogel – Lite pepperet, godt absorpsjonssystem, gel-type konsistens, to separate deler (topp og bunn) å påføre i ansiktet, vanskelig mobilitet, passer godt til ansiktsformen

(4) Biocellulose – Dyrt, helt naturlig materiale, fester seg godt til huden, bedre absorpsjonsegenskaper, behagelig mobilitet.

About admin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *