Home / Blog / Topp 5 steder å kjøpe parfyme og kosmetikk i Singapore

Topp 5 steder å kjøpe parfyme og kosmetikk i Singapore

Med et rykte som et shoppingparadis, er det ikke overraskende at Singapore er et flott sted å kjøpe parfyme og kosmetikk i Singapore. Tross alt, hvor ellers i verden kan du finne amerikanske, europeiske og asiatiske produkter alt på ett sted?

Store internasjonale merker er lett tilgjengelig her, brukt av skjønnhetshaller i de fleste varehus. Så denne Topp 5-listen vil i stedet fokusere på populære butikker i Singapore og hva som gjør dem spesielle.

1. Sephora – En luksuriøs godteributikk for eksklusive skjønnhetsmisbrukere

Den skinnende og glamorøse Sephora er den eksklusive franske kjeden (eid av LVMH) som har viet fans over hele verden. Denne store sminkebutikken har en hengiven etterfølger til å lagre kultkosmetiske merker som Urban Decay, Bare Escentuals og Benefit.

Mens prisene her er høye, er det å surfe i butikken som å besøke en godteributikk, og roamingpersonalet er altfor ivrige etter å gi deg en makeover på stedet.

Tips: Hvis du kjøper noe, må du be om freebies. Denne butikken har mange eksempler, og de er ikke redd for å utpeke dem.

Veibeskrivelse: Sephora ligger i ION Orchard og Ngee Ann City Malls på Orchard Road. Nærmeste togstasjon er Orchard MRT.

Sasa – For den skattesøkende sminkeelskeren

Sasa er tilholdsstedet der lokale sminkeheller er på jakt etter skatter. Dette er Asias ledende kjede av skjønnhetsbutikker fylt med eklektiske skjønnhetsprodukter som strekker seg fra den enkle ansiktsblatteren til blikkende falske øyevipper.

Selv om det ikke er lett å finne spesifikke produkter her, er det et veldig populært sted å få gode tilbud på varer som SKII hudpleie og parfyme.

Tips: Du kan hente interessante asiatiske skjønnhetsprodukter som ikke ofte finnes i andre butikker.

Veibeskrivelse: Sasa finnes i kjøpesentre som Bugis Junction (Bugis MRT) og VivoCity (Harbourfront MRT).

3. Watsons – for internasjonal apotekskosmetikk

Singapore har to duellerende apotekskjeder, Watsons og Guardian. Mens Guardian er det bedre apoteket, trumfer Watsons det når det gjelder kosmetikk.

Bortsett fra de vanlige merkene som Revlon og Maybelline, kan du også finne amerikanske merker som L.A. Splash, britiske merker som Rimmel, japanske merker som Majolica Mallorca og koreanske merker som BRTC.

Tips: Japansk og koreansk kosmetikk er veldig populær for høy kvalitet og innovasjon. Hvis du ikke har prøvd dem, er dette din sjanse.

Veibeskrivelse: Watsons butikker finnes i kjøpesentrene Ngee Ann City og Wisma Atria (Orchard MRT) og også i Bugis Junction (Bugis MRT).

4. Mustafa Center – For de beste prisene på parfyme

Mustafa Singapore i Little India er kjent for å være et døgnåpent kjøpesenter pakket til bjelkene med alt under solen.

Mens du kan kjøpe omtrent hva som helst her, har Mustafa Center visse styrkeområder, og en av dem er dens enorme duft- og skjønnhetsavdeling. Parfymeutvalget er spesielt imponerende her, og de selges alle til gode rabatter.

Tips: Kjøp parfyme her i stedet for i tollfrie butikker.

Veibeskrivelse: Mustafa Center på Syed Alwi Road 145 ligger mindre enn 10 minutters gange fra Farrer Park MRT-stasjon.

5. Swanston – De billigste toalettartiklene i byen

Hvis du ikke er masete med sminke og hudpleie, og alvorlige tilbud er det du bryr deg om, på vei til Swanston i Chinatown. Denne store og stille butikken, som ligger på 2. nivå i People’s Park Complex Food Center, selger toalettartikler og kosmetikk billigere enn andre steder.

Ikke bekymre deg, prisene er ikke billige fordi produktene er risikable. Swanston klarer så lave priser fordi det er en butikk uten frills som nesten ikke bruker noe på dekor og reklame. Så du kan fylle apotekmerkene dine med tillit.

Tips: For alle som er bekymret for hårtap, har Swanston et stort utvalg av hodebunn- og tonikabehandlingsprodukter til lave priser.

Veibeskrivelse: People’s Park Complex Food Center ligger på 32 New Market Road i nærheten av Chinatown MRT jernbanestasjon.

About admin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *