Home / Blog / Finn ut hvordan du kan vende hår som blir tynnere med burdock root oil

Finn ut hvordan du kan vende hår som blir tynnere med burdock root oil

Hårtap kan være et bekymringsfullt problem med potensialet for selvtillit over tid hvis det ikke blir behandlet. Med innføringen av naturlige midler de siste årene, trenger du ikke å akseptere hårtap og vente tålmodig på at alt håret faller ut. Det er mange naturlige rettsmidler du kan se på for å stoppe hårtap i sporene. Denne artikkelen vil undersøke en av disse måtene – burdock root oil også kjent som burdock oil.

Før du begynner å undersøke alternative måter å løse hårtapsproblemer på, bør du først oppsøke en hudlege for å finne ut at hårtap ikke er basert på et medisinsk problem. Når det er bekreftet at det ikke er det, kan du prøve anbefalingen i denne artikkelen.

Burdock-planten tilhører en familie av tistler i slekten Arctium som vokser to ganger. Den er rik på essensielle fettsyrer, jern og kalium, samt en viktig aminosyre som trengs for å bygge proteinet som finnes i håret. Roten fremmer hårvekst ved å forbedre blodsirkulasjonen i hodebunnen og trekke ut de nødvendige næringsstoffene som kreves for å fremme hårveksten til folliklene. I tillegg til å reversere hårtap, kan burdock root oil også lindre irritasjon i hodebunnen og forbedre andre hodebunnsforhold.

Hvordan lage din egen burdock root oil

Alt du trenger er noen pinner tørket eller fersk burdock rød, olivenolje og en steril glasskrukke.

  1. Hakk røttene i små biter, og pund deretter lett med en hammer.
  2. Legg den i glassburken og fyll etter olivenolje etter eget skjønn.
  3. Plasser krukken i et mørkt skap eller kjøleskap hvis du brukte fersk rot.
  4. La den stå i opptil 6 uker mens oljen trekker all godheten ut av røttene.
  5. Åpne krukken en gang i uken for å frigjøre luftbobler inni.
  6. Etter 6 uker blir oljen filtrert ut og den er klar til bruk!

Hvis du bruker tørket rot, skrubber du alt smuss og hakker i små biter. Hvis du bruker fersk rot; etter å ha hakket i små biter, tørk den ut i noen dager før du koker oljen. Dette hjelper noe av fuktigheten i den friske roten til å fordampe. Du kan også forbedre egenskapene til oljene ved å tilsette brennesleolje, pepperrot, bjørkeolje og / eller gingko. Dette er alle kjente naturlige ingredienser for å forbedre hårveksten.

Hvordan bruke Burdock Root Oil

Siden problemet er røttene dine, er den beste måten å bruke burdock-olje som massasjeolje i hodebunnen. Del håret ditt i seksjoner og legg lett på hodebunnen, masser deretter kraftig og fokuser på problemområdene i 10 minutter hver 2-3 dag. Du skal føle hodebunnen varmes opp etter en god massasje. La oljen ligge i og stil håret ditt som vanlig om morgenen. Du kan sjampo og ta vare på i helgene.

Ved konstant bruk, bør du begynne å se en forbedring innen 8-12 uker. Burdock olje og burdock rot kan kjøpes i din lokale urtebutikk eller online. Du kan også dyrke dine egne burdock planter hvis du foretrekker det.

About admin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *